Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • milithgow
    Participant
    Post count: 4

    Hi – I replaced my data card and it started to work. Not sure why the 3 card would no longer work but switched if for a Tesco mobile card (part of 02 I think) and I have had no problems since. Glomex were very helpful in going through the various options I tried.

    milithgow
    Participant
    Post count: 4

    Is it best to post on this forum or send email? I have set APN as 3internet. Only 3 one available.

    milithgow
    Participant
    Post count: 4

    It is the weBBoat Lite. I am not on the boat at present but will do when I am next down. I can however describe it quite well. On the Control Panel which is divided into two parts Mobile and Wi-fi, the top section, Mobile, gives me information on the signal strength in number of bars (standard signal strength format) and next to it is a dot that is either green – connected or red – disconnected. I have strong signal strength but red for disconnected. Going further down the page standard setting is auto and as the Wi-fi is connected I can access services. However when the signal strength is low and and I alter the setting to 4g, I remain disconnected. I have checked the card and it has plenty of data left on it and does not run out till July. I have checked on the 3 site and the card is active. I have rebooted. I have turned off and on. All to no avail.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)