Home Forums weBBoat Lite Glomex 4G Lite – problem connection to internet

Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • Damir
      Participant
      Post count: 5

      I have a Glomex 4G Lite. S / N 1104211601
      When I bought it, it worked OK. After a winter break of 8 months, I can now contact it but he has no internet connection.
      I’m getting an error localhost:40989 net: ERR_EMPTY_RESPONSE
      In addition, now my screen on the mobil phone is Teltonika and not Glomex. And it doesn’t accept any passwords. (after resetting neither my admin) I changed the SIM cards thinking that they are responsible for the problem but in the mobile phone the SIM card works and connects to the internet.
      When I log via the webboat application, nothing happend.
      Advice?

    • glomexadmin
      Keymaster
      Post count: 99

      Hi Damir,
      How you have performed the factory reset, have you pressed the reset button for 10 seconds?
      The reset buttons is in near the aerial connector on the router.
      Do you have used the default password admin after the factory reset?
      In the teltonika overview there is a field where is noted the firmware version, can please tell me witch version there is?

      • Damir
        Participant
        Post count: 5

        Hi Keymaster

        After I reset for about 10 seconds, I established the wireless connection and via user admin I opened Glomex WebBoat menus. But these menus do not look like those in the instructions I got when I bought the device and which I used at the beginning. This menu is very professional, there are a lot of menus and options for the router to be professionally adjusted.
        Firmware version: IT006_r_04.01.02.53
        Firmware build date: 23.07.2019.
        Kernel version 3.18.44
        Bootloader version: 2.0.1.

        I cannot upgrade from server. (Couldn’t resolve hostwww.glomexlab.com

        There is no option to connect directly to WIFI marine and which connection is preferred.

        When I enter via wireless into the router using PC then appears the menu Teltonika and the version of the application is nowhere to be seen on the screen.

        It seems that I lost these sites.
        BR

      • glomexadmin
        Keymaster
        Post count: 99

        Hi Damir, do you have used the default password to login?
        Default password “admin”

    • Damir
      Participant
      Post count: 5

      Affirmativ.

    • Damir
      Participant
      Post count: 5

      Affirmativ.
      You cannot even log in under another user name

      • glomexadmin
        Keymaster
        Post count: 99

        I think is necessary do a factory reset. After that you can log to the unit with the default password, and then change it.

    • Damir
      Participant
      Post count: 5

      Unfortunately, regardless of the username:admin, I can’t get the Glomex page but just the “Teltonika” page. Is there any other way to get a Glomex page at the beginning of the work?

      • glomexadmin
        Keymaster
        Post count: 99

        That is not good. I think the password be overwritten. the only solution is to perform a factory reset, to restore the factory settings and the default password.
        To perform the factory reset, just press the reset button for about 10/12 seconds. The reset button is near the aerial connectors, on the black router.

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.